Alcon® OPTI-FREE®

LivslÅng ÖgonhÄlsa

I det ögonblick du föds börjar dina ögon en unik, livslång resa. Alcon tillhandahåller de produkter du kan komma att behöva för din ögonhälsa. Även om vårt jobb är att utveckla innovativa synvårdsprodukter kommer vår passion alltid att vara att hjälpa dig att se så bra som möjligt.

Seeing You in All We Do

Daglig synvård
Du känner förstås redan till Alcons produktfamilj OPTI-FREE® för linsvård som används av miljontals linsanvändare runt om i världen. Men du kanske inte känner till de andra Alcon-produkterna som kan hjälpa dig med den dagliga synvården.

Torra ögon är, exempelvis, ett ögonbesvär som drabbar många människor när de blir äldre, och orsakar en obehaglig brännande, grusig känsla i ögonen. För långvarig lindring av exempelvis torra ögon, har Alcon tagit fram SYSTANE® ULTRA® , en konstgjord tårdroppe som toppar listan bland både optiker och patienter med torra ögon.

För mer allmän daglig ögonvård har Alcon ICAPS® ögonvitaminer, ett urval vitaminer som är utformade att hålla ögonen friska. ICAPS® ögonvitaminer ser till att dina ögon får den näring de behöver.

Kirurgi
Alcon är världsledare inom produkter för oftalmisk kirurgi. Ögonvårdsspecialister, patienter och deras familjer litar på att vi ska utveckla det bästa inom spjutspetstekniken för gråstarroperationer, retinal och refraktiv kirurgi. När allt kommer omkring och det gäller dina ögon, så kräver de bästa operationsresultaten de mest intelligenta, innovativa verktygen.

Läkemedel
Som marknadsledare för synvårdsläkemedel fortsätter Alcon att leda vägen med de mest avancerade behandlingarna för patienter som lider av glaukom, ögoninfektioner och allergiska ögonbesvär.

OPTI-FREE® RepleniSH® linsvätska

OPTI-FREE® RepleniSH®

Linsvätska som håller linser fuktiga i 14 timmar, 6 timmar längre än andra vätskor.

Alcon
Ett livslångt åtagande för ögonvård.