Alcon® OPTI-FREE®

Idrott

Kontaktlinser passar perfekt för en aktiv livsstil. Glasögon är toppen, men de kan ibland vara i vägen och hindra dig. Med linser har du den tillit och frihet du behöver för att fortsätta röra på dig.

Vilka aktiviteter det än gäller så finns OPTI-FREE® RepleniSH® linsvätska där för att hålla linserna fräscha och sköna under hela dagen. När du sitter i klassrummet, springer ett lopp eller bara är ledig på fritiden, är det bra att komma ihåg dessa tips för att få ut det bästa av dig själv och dina linser:

Vattensport
Innan du dyker i, är det några saker du bör tänka på: Du bör aldrig använda linser under någon vattenaktivitet, t.ex. simning, snorkling eller sportdykning. Och kom ihåg: Solglasögon är inte bara en modegrej, de är ett måste. Du kanske använder solskydd, men ögonen behöver också skyddas från solen!

Utomhusaktiviteter
Löpning, fotvandring, skidåkning – är alla toppen, men dina aktiviteter är inte lika roliga när du måste gnugga dig i ögonen varannan minut. När ögonen utsätts för sol och vind utomhus är det inte ovanligt att de känns torra och irriterade.

Så när du packar dina grejer, kom ihåg att packa ett extra par linser, glasögon för säkerhets skull och en flaska OPTI-FREE® RepleniSH®. För när du väl är igång, ska inget få stoppa dig.

OPTI-FREE® RepleniSH® linsvätska

OPTI-FREE® RepleniSH®

Linsvätska som håller linser fuktiga i 14 timmar, 6 timmar längre än andra vätskor.

Alcon
Ett livslångt åtagande för ögonvård.

Varför kontaktlinser?

Se hur fördelarna med linser kan hjälpa dig att fortsätta med din aktiva livsstil!

Gå till
optikern varje år