Alcon® OPTI-FREE®

LinsvÄtska

Tror du att alla linsvätskor är likadana? Tänk om. Varje linsvätska formuleras olika, med variationer i sammansättningen som kan påverka allting från nivån på den desinficering de tillhandahåller, till fukt och komfort. Dessa variationer avgör vilken vätska som fungerar bäst för dig.

OPTI-FREE® RepleniSH® linsvätska utformades för att ge ett skyddande lager av fukt mellan kontaktlinserna och dina ögon, så att de håller sig fräscha och behagliga hela dagen. Samtidigt innehåller OPTI-FREE® RepleniSH® linsvätska ett antal beprövade ingredienser som ger en hög desinficeringsnivå.

Med detta sagt bör du alltid använda den linsvätska som optikern rekommenderar. Om du funderar på att byta linsvätska ska du alltid diskutera det med en ögonvårdsspecialist först. Tänk också på att andra ögonvårdsprodukter, exempelvis koksaltlösning och återfuktande droppar, inte är gjorda för att desinficera och återställa linser och får aldrig ersätta din universalvätska.

Genom att välja den rätta linsvätskan, iaktta ordentlig hygien och följa de korrekta stegen för rengöring och förvaring av kontaktlinserna, kan du hålla linserna fuktade och sköna.

OPTI-FREE® RepleniSH® linsvätska

OPTI-FREE® RepleniSH®

Linsvätska som håller linser fuktiga i 14 timmar, 6 timmar längre än andra vätskor.

Alcon
Ett livslångt åtagande för ögonvård.

Gå till optikern varje år.

Hämta frågor om ögonhälsa du kan ställa till optikern!

Gå till
optikern varje år